T:mi Taikaniemi


YRITYKSILLE

Iloinen, tehokas, huolellinen ja tunnollinen, sitähän tarvitaan. Monipuolinen kokemus sekä toimisto- että asiakaspalvelutyöstä takaavat luotettavan avun tilanteen vaatiessa. Kielitaitoa, atk-taitoja ja työtä pelkäämättömät kädet, myös hygieniapassi löytyy. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun työ kaipaa tekijäänsä!


KOTIELÄINPIHA TAIKANIEMEN FARMI

AVATAAN KESÄLLÄ 2020! Taikaniemen farmilla asustaa hullunkurinen lauma kotieläimiä mm. kissoja, koira, pupuja, hevosia, lampaita, vuohia, kanoja ja kukkoja. Kesällä 2019 laumamme kasvaa uusilla perheenjäsenillä. Tilamme sijaitsee upeassa maalaismaisemassa järven rannalla. Tule tapaamaan kotieläimiä ja seikkailemaan koko perheen voimin luontopolulle. Tervetuloa ihastelemaan kaunista Suomen luontoa ja kokemaan kiireettömästi Taikaniemen taikaa. Seuraa matkaamme instagramissa ja löydät meidät myös facebookista, tervetuloa mukaan! :)


KIINTEISTÖPALVELU

Vuokrataan hallitilaa asuntovaunuille, pienille veneille, autoille, moottoripyörille, ym.

Vuokrahinta alkaen 1,00 € / m2 / kk (alv 0%)

KYSY LISÄÄ! (Halli varattu talveksi 2019)


KIERRÄTYS KUNNIAAN

Nykyisen kertakäyttökulttuurin vastapainoksi kunnostan ja tuunaan pienimuotoisesti käytettyjä huonekaluja uusiokäyttöön. Sama pätee tekstiileihin ym. "turhaan roinaan". Tuote voi saada uuden elämän, eikä päädy kaatopaikalle. Pieni panostus ekologisuuteen! Tuotteita tulossa myyntiin verkkokauppaan v. 2019-2020 aikana.