Maastoratsastusta maalaismaisemassa!

Trailriding in the countryside!

Me emme profiloidu ratsastuskouluksi emmekä pidä siksi perinteisiä ratsastustunteja. Meillä hoidetaan, tutustutaan ja ennen kaikkea opitaan hevosista kokonaisvaltaisesti. Kokemattomia voidaan taluttaa ja samalla opetamme miten hevonen toimii sekä luodaan yhteisymmärrystä ihmisen ja eläimen välille. Ratsastamme ihanan maalaisluonnon keskellä opastetusti. Hevosemme ovat äärettömän sympaattisia ja lauhkeita. Rakastavat rapsutuksia sekä toimivat oivallisina oppaina hevosrakkaudessa. Meille tärkeintä on yhdessä vietetty aika ja ymmärrys eläintä kohtaan. Tervetuloa kokeilemaan!

HINNASTO/PRICES:

Maastoratsastus/Trailride 1h: 30€

Sisältää opastetusti hevosen hoitamisen ratsastuskuntoon, n. tunnin ratsastuksen maastossa ja hevosen pois laiton.

Countain brushing horses and an hour riding in the forest.

Talutusratsastus/riding with lead 10 - 15min: 10€

Sisältää opastetusti hevosen hoitamisen ratsastuskuntoon, taluttaen pienen alle 1km lenkin maastossa ja hevosen pois laiton.

Countain brushing horses and 15 minutes riding in the forest with lead.

Soita tai laita viestiä ja kysy vapaita aikoja. Voimme räätälöidä juuri teille sopivan ratsastuselämyksen!

Call or send a message and ask for free time.

Hevoset/Horses

Islanninhevonen Pappa

Icelandichorse Pappa

Pappa ja Nakki tulivat meille vuonna 2020 viettämään eläkepäiviään. Pappa on päälle 30 - vuotias ja ei siksi enää toimita ratsun virkaa. Hän nauttii eläkkeestä laumassa muiden kanssa.

Islanninhevonen Nakki

Icelandichorse Nakki

Nakki on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa ja tekee vielä kevyitä maastoratsastuslenkkejä.

Lämminverinen Pertti

Warmblooded Pertti

Pertti on tallimme luottoratsu. Se on hevosista ollut meillä pisimpään, jo 8 vuotta. raviuransa jälkeen siitä on tullut hyvä johtohevonen, mutta myös pienten lasten kuljetin.

Lämminverinen Töppönen

Warmblooded Töppönen

Töppönen on lauman nuorin hevonen. Töppösellä ei ole keretty ratsastamaan, kuin vasta vajaan vuoden. Herra on hyvin kiltti ja rohkea hevonen, mutta kovan vauhtinsa vuoksi toimii vain henkilökunnan vetohevosena.

Lämminverinen Padi

Warmblooded Padi

Padi toimii pertin ohella yhtenä luottoratsuna. Padin on johdattanut monta uutta ihmistä ratsastuksen maailmaan. Sen tasaiset askeleet ja rauhallinen olemus ihastuttaa monia.

Shetlanninponi Sissi

Shetlandpony Sissi

Tallin pienin poni Sissi toimii myös lauman ainoana tammana. Sissi on luonteeltaan täydellinen halinalle eikä vauhtiakaan puutu ratsastaessa.

Lämminverinen Dakota

Warmblood Dakota

Dakota on laumamme uusin jäsen. Se saapui kesällä 2022 Ruotsista ravihevosen uran päätyttyä. Dakota vielä tutustuu ja kotiutuu tallillamme. Myöhemmin aloitamme ratsukoulutuksen herralla, mutta jo nyt se on osoittanut kuuluvansa meidän laumaan äärimmäisen hyvän luonteensa ansiosta.