KOTIELÄINPIHAMME TAIKANIEMEN FARMI

AVAUTUU YLEISÖLLE TIISTAINA 23.06.2020!!!

Tämä kevät onkin ollut varsinainen hulabaloo näin lievästi ilmaistuna. Alkuvuodesta tavoitteemme oli päästä avaamaan pitkäaikainen haaveemme kotieläinpihasta heti kesäkuun alussa. Vallitseva tilanne kun iski päälle, tuntui kuin matto olisi vedetty jalkojen alta. Mietin pitkälle kevättä uskaltaako tässä lähteä rakentamaan kotieläinpihaa ja miten, jos tilanne ei helpota. Kesää kohti kulkiessa tilanne näytti rauhoittumisen merkkejä ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen! Nyt olemme melkein valmiita ja voimme iloksemme ilmoittaa, että kotieläinpihamme avaa porttinsa yleisölle heti juhannuksen jälkeen tiistaina 23.6.2020 klo 10:00, lämpimästi tervetuloa meille! :)

Toivon teille kaikille viihtyisiä hetkiä kotieläinpihallamme, seikkailulla luontopolulla ja nauttiessa kupilllinen kahvia pullan kera kesäkahviosta. Toivomme myös avointa mieltä, koronasta johtuen jouduimme miettimään kaiken uusiksi, että kaikilla olisi turvavälit ja hyvä kulkea tiluksilla. Tämä on ensimmäinen toimintakesämme ja tästä se vaan paranee! :) Palautteet ovat enemmän kuin tervetulleita, että osaamme luoda mukavan matkailukokemuksen ja paikan missä viihtyvät kaikki vauvasta vanhukseen.

Muistathan myös seurata touhujamme facebookissa ja Instagramissa, josta löydät meidät nimellä "Taikaniemen farmi".

Tervetuloa meille! :)

Toivottelee: Elina, lapset ja koko Taikaniemen tiimiKOTIELÄINPIHA ON SULJETTU KAUDELTA 2020.

RYHMÄ- JA TILAVIERAILUT JATKUVAT ETUKÄTEISVARAUKSELLA. KYSY LISÄÄ P. 040 652 6865.
KOTIELÄINPIHAN ASUKKAITA

Eläinpihallamme pääset tutustumaan hevosiimme, joita tällä hetkellä on 8. Suomenhevostamma Anni, lämppäripojat Pertti ja Herra Töppönen sekä hurmaavat issikkapoikamme Pappa ja Nakki.

Lisäksi joukkoomme on liittynyt kesällä 3 hurmaavaa shetlanninponia: Sissi, Mocca ja Valto.

Pupukaksikkomme Daisy ja Devil rakastavat pieniä ja isompiakin rapsuttelijoita. Jätämme pupuaitauksen luota nurmikot leikkaamatta, sieltä saa kerätä pupuille vihreää pitkin kesää. :)

Suloiset länsisuomenkarjatyttömme Riina ja Ronron toivottavat kaikki tervetulleeksi rapsuttelemaan ja seurustelemaan. Iloisia, lupsukoita ja seurallisia neitejä.

Riina täytti helmikuussa vuoden ja Ronron juhlii 1-vuotissynttäreitään kesäkuussa 2020!

Meillä pääset tutustumaan myös kiehtoviin ja hauskoihin laamoihimme Eskoon sekä hänen poikaansa Jussiin. Pojat on tutulle väelle jo melko kesyjä, mutta katsellaanpa kesän mittaan miten rohkaistuvat tulemaan kaikkia moikkaamaan. Esko varsinkin on kuivalle leipäpalaselle erityisen perso. ;)

Tiluksillamme pyörii kaksi hiirenloukkua, kotikissamme Elli (kuvassa) sekä Aino. Kissat kulkevat vapaana, joten varokaahan kun kurvaatte autolla pihaan! :)

Tilallamme on myös vuohia ja lampaita, kuvassa Teppo-kuttu. :)

Pihallamme tepsuttaa myös hauska lauma kanoja ja kukkoja, taas saa varoa, kun pihaan ajaa!

Kanoille on herkkua, kun heitellään leivänmuruja, osaavat jo mamman kutsuhuudon ja pusikot vaan vilahtaa, kun koko lauma pölähtää herkuttelemaan.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä rakkaan Ladymme muistoa kunnioittaen 23.9.2009-22.5.2020.

Rakennamme kesän aikana parkin myös koiravieraillemme. Alkuun saamme tehtyä ainakin 3 koiraparkkia, valmistuvat kesän aikana. Koirat eivät saa kulkea tiluksillamme, mutta missään nimessä ei ystäviä jätetä kuumaan autoonkaan, vaan tarjotaan mukavat olot perheen tilavierailun ajaksi. :)