KOTIELÄINPIHA ON SULJETTU TALVEN 2021-2022 YLI,

LISÄTIETOA KAUDESTA 2022 KEVÄÄMMÄLLÄ!


Tervetuloa farmillemme nauttimaan kiirettömästä ajasta ihanien eläinten ja kauniin luonnon keskelle! Farmillamme pääset tutustumaan useisiin eri eläinlajeihin, jotka kaikki ovat lemmikkejämme ja perheenjäseniämme. Meidän ihmisotusten lisäksi täällä asustelee hevosia, poneja, koira, kissoja, vuohia, lampaita, hiehoja (eli poikimattomia lehmiä), ankkoja, riikinkukko, pupuja, kanoja ja kukkoja sekä laamoja.

Tilallamme toimii myös pieni kesäkahvila, josta saa kahvia/teetä, herkkuja, virvokkeita ja jäätelöä. Omien eväiden syönti on myös sallittua.


Meillä voit vierailla myös aukioloaikojen ulkopuolella etukäteen sovittaessa. P. 040 652 6865.

Hevosia meillä on tällä hetkellä 7. Lämminverisiä, islanninhevosia sekä shetlanninponi.

Suloiset länsisuomenkarjatyttömme Riina ja Ronron toivottavat kaikki tervetulleeksi rapsuttelemaan ja seurustelemaan. Iloisia, lupsukoita ja seurallisia neitejä!


Meillä pääset tutustumaan myös kiehtoviin ja hauskoihin laamoihimme Eskoon sekä hänen poikaansa Jussiin. Pojat on tutulle väelle jo melko kesyjä, mutta katsellaanpa kesän mittaan miten rohkaistuvat tulemaan kaikkia moikkaamaan. Esko varsinkin on kuivalle leipäpalaselle erityisen perso. ;)

Tiluksillamme pyörii kaksi hiirenloukkua, kotikissamme Elli (kuvassa) sekä Aino. Kissat kulkevat vapaana, joten varokaahan kun kurvaatte autolla pihaan! :)

Tilallamme on myös vuohia ja lampaita, kuvassa Teppo-kuttu. :)

Pihallamme tepsuttaa myös hauska lauma kanoja ja kukkoja, taas saa varoa, kun pihaan ajaa!

Kanoille on herkkua, kun heitellään leivänmuruja, osaavat jo mamman kutsuhuudon ja pusikot vaan vilahtaa, kun koko lauma pölähtää herkuttelemaan.

IN MEMORIAM

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä rakkaan Ladymme muistoa kunnioittaen 23.9.2009-22.5.2020

Aina mukana sydämessä.